Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın nazar boncuğu görmek

Rüyada altın nazar boncuğu görmek

Rüyada altın nazar boncuğu görmek amaçlarına ulaşmaya, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek olumsuz haberler alacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek yokluğun biteceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, zengin bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada denizden nazar boncuğu toplamak çekilen acıların unutulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına alamet eder.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments