Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine nazar boncuğu vermek

Rüyada birine nazar boncuğu vermek

Rüyada birine nazar boncuğu vermek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, başa iş açacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, aşama kaydedeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek gördüyseniz:

  • Anlayamadığınız durumları netleştirmek veya anlamakta zorluk çektiğiniz kişileri daha iyi anlayabilmek için diğerlerinden tavsiye almak veya fikir danışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok sevinçli haberler alacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına inanılır.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments