Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine nazar boncuğu takmak

Rüyada birine nazar boncuğu takmak

Rüyada birine nazar boncuğu takmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulur.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, şansının artacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına inanılır.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada nazar boncuğu vermek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments