Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden nazar boncuğu toplamak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments