Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, ferah bir eve geçileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işarettir.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek hem geleceğinin güzel olacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments