Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık nazar boncuğu görmek

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, eşlerin ayrılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, dünya malı elde edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına işarettir.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden nazar boncuğu almak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, zararının büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalettir.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments