Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, şansın kapanacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, ticaretinin açılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak gördüyseniz:

  • Evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak kötü gidişe dur denileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, mubah olmayan yollara sapacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak düşmanlarımızı alt etmeye, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, kötü günlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden nazar boncuğu almak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına delalet eder.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments