Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam nazar boncuğu görmek

Rüyada cam nazar boncuğu görmek

Rüyada cam nazar boncuğu görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yeni bir iş bulacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada cam nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek hastalıklarının iyileşeceğine, engellerin aşılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden nazar boncuğu almak geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek işlerinin gelişme göstereceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden nazar boncuğu almak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, doğru karar veremeyeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, ticarette şansının düşeceğine, iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments