Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi nazar boncuğu görmek

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kötü günler yaşayacağına, dertlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada mavi nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine alamet eder.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine delalet eder.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments