Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nazar boncuğu hediye etmek

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya girişimlerinizde size yardım edebilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine delalettir.

Rüyada nazar boncuğu vermek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, saygın biri olacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına tabir olunur.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, geride bırakacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments