Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi nazar boncuk görmek

Rüyada mavi nazar boncuk görmek

Rüyada mavi nazar boncuk görmek kafasının karışacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, doğru kararların alınacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada mavi nazar boncuk gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu vermek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek itibar kazanacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, maddi anlamda rahatlamaya, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments