Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde nasır görmek

Rüyada elinde nasır görmek

Rüyada elinde nasır görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada elinde nasır gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir veya bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada nasırlı el görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yeni hobiler edinileceğine delalet eder.

Rüyada elleri nasırlı görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, günahlara delalet etmektedir.

Rüyada nasırlı el tutmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde nasır görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayağında nasır çıktığını görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın altında nasır görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, huşu içinde devam edeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına delalettir.

Rüyada ayak nasırı temizlemek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağının altında nasır görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments