Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasır sökmek

Rüyada nasır sökmek

Rüyada nasır sökmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada nasır sökmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada nasır sökmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan nasır koparmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nasır çıktığını görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına inanılır.

Rüyada ayak altında nasır görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada elinde nasır görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada nasırlı el tutmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, her geçen gün başarıların artacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada nasır temizlemek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kariyerinde atılım yapacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet eder.

Rüyada nasır yolmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments