Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasırlı el görmek

Rüyada nasırlı el görmek

Rüyada nasırlı el görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, nefsine uyacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nasırlı el gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Rüyada nasırlı el görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde nasır görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada nasırlı el tutmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elleri nasırlı görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada nasır yolmak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada elde nasır görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Rüyada nasır görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine inanılır.

Rüyada nasır çıktığını görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments