Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasır temizlemek

Rüyada nasır temizlemek

Rüyada nasır temizlemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Rüyada nasır temizlemek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Rüyada nasır temizlemek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak nasırı temizlemek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağında nasır çıktığını görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ayakta nasır görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada nasır yolmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nasırlı ayak görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada nasır koparmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada nasır sökmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments