Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasır çıktığını görmek

Rüyada nasır çıktığını görmek

Rüyada nasır çıktığını görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işarettir.

Rüyada nasır çıktığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Rüyada nasır çıktığını görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ayağında nasır çıktığını görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada nasır görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, bazı kayıplar olabileceğine inanılır.

Rüyada ayağın altında nasır görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada nasırlı el görmek mali olarak küçüleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan nasır koparmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Rüyada elleri nasırlı görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına inanılır.

Rüyada nasır kesmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments