Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasır yolmak

Rüyada nasır yolmak

Rüyada nasır yolmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nasır yolmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Rüyada nasır yolmak çok büyük maddi zarara uğrayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ayağının altında nasır görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında nasır çıktığını görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına işarettir.

Rüyada nasır aldırmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada ayak altında nasır görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada nasır çıktığını görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak nasırı temizlemek dileklerin gerçekleşeceğine, küslükleri bitireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elde nasır görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments