Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasırlı el tutmak

Rüyada nasırlı el tutmak

Rüyada nasırlı el tutmak hep dinç ve genç kalacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, sonradan da çok üzüleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret eder.

Rüyada nasırlı el tutmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Rüyada nasırlı el tutmak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde nasır görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elleri nasırlı görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada nasırlı el görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak nasırı temizlemek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine yorulmaktadır.

Rüyada nasır çıkarmak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nasırdan kurtulmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, güzel huylarının değişeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments