Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak altında nasır görmek

Rüyada ayak altında nasır görmek

Rüyada ayak altında nasır görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, evleneceğinize, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayak altında nasır gördüyseniz:

  • Birlikte güzel programlar yaparak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada ayağının altında nasır görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, işinin de hep yürüyeceğine yorulur.

Rüyada ayağın altında nasır görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ibadete ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada ayak altında nasır görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada ayağında nasır çıktığını görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada nasırlı ayak görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayak nasırı görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada ayak nasırı temizlemek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nasır aldırmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments