Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacında nar görmek

Rüyada ağacında nar görmek

Rüyada ağacında nar görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, makam ve rızık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağacında nar gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli; kendinizle başbaşa olun.

Rüyada nar ağacı görmek yanlış seçimler yapacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar ağaç dikmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan nar toplamak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada nar ağacı kesmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta nar toplamak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına işaret eder.

Rüyada ağacında nar görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan nar yemek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar ağacı ekmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments