Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane kokusu görmek

Rüyada nane kokusu görmek

Rüyada nane kokusu görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, bol kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada nane kokusu gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeniden düzenlemeler yapılması gerekiyor.

Rüyada nane kokusu almak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada nane kokusu görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, maddi sorumluluklarının artacağına, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Rüyada nane kokusu duymak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nane aramak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Rüyada saksıda nane görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada naneli sakız çiğnemek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nane bahçesi görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada nane şekeri görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments