Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane kokusu almak

Rüyada nane kokusu almak

Rüyada nane kokusu almak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada nane kokusu almak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Rüyada nane kokusu almak sevinç gözyaşları döküleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada nane kokusu görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, alım gücünde yükselme olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada nane kokusu duymak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nane kurusu görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, bir şeyden zarar görmeye tabir olunur.

Rüyada nane şekeri görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, borçların sonlandırılacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekili nane görmek kendi işine kavuşacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulmaktadır.

Rüyada nane yıkamak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada nane limon içmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments