Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak rızkının da çoğalacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bilgi sahibi olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kokusunu duymak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sesini duymak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak eşiyle bahtiyar olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin adını duymak yüklü miktarda para kazanacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak ters giden işlerin de düzeleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments