Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek kokusu duymak

Rüyada ekmek kokusu duymak

Rüyada ekmek kokusu duymak sorunların üstesinden geleceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, insanların saygısının kazanılacağına, geri plana düşeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ekmek kokusu duymak gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Rüyada ekmek kokusu duymak ekmeğine leke süreceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine işarettir.

Rüyada balık kokusu duymak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak işlerinde verimsiz hale geleceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kokular duymak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kokusu duymak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, böylece yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada parfüm kokusu duymak moralinin yükseleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada cennet kokusunu duymak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments