Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namusunu korumak

Rüyada namusunu korumak

Rüyada namusunu korumak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bir organizasyona katılacağına, yarınlara bakacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, sürekli bağırıp çağıracağına işarettir.

Rüyada namusunu korumak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada namusunu korumak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada namus için kavga etmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada namusunu kaybetmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, uzaktan haberler işiteceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını korumak huzursuzlukların sona ereceğine, prestij kazanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada korumak kollamak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına işarettir.

Rüyada camiyi korumak hastaysa şifa bulacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin koruduğunu görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çirkin bir iş yapmaya, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments