Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını korumak

Rüyada başkasını korumak

Rüyada başkasını korumak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını korumak gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada ölüyü korumak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanı korumak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaş korumak hiçbir sorun yaşamayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, yeni ev eşyaları alınacağına işarettir.

Rüyada kardeşimi korumak rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, saygın biri olacağına işarettir.

Rüyada birilerini korumak işlerin hayırlı kapılar açacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek paslı bir çiviye basabileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada başkasını korumak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hedeflerini tutturamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments