Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namus için kavga etmek

Rüyada namus için kavga etmek

Rüyada namus için kavga etmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada namus için kavga etmek gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Rüyada namus için kavga etmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada namusunu korumak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalet eder.

Rüyada namusunu kaybetmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınla ağız kavgası yapmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle kavga etmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada anne babayla kavga etmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments