Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiyi korumak

Rüyada camiyi korumak

Rüyada camiyi korumak çok büyük paralar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine tabir olunur.

Rüyada camiyi korumak gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada camiyi korumak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşimi korumak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, engel tanımayan biri olacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret eder.

Rüyada sevgilisini korumak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşi korumak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir hayvanı korumak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet eder.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı korumak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments