Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korumak kollamak

Rüyada korumak kollamak

Rüyada korumak kollamak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Rüyada korumak kollamak gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Rüyada korumak kollamak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri korumak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayırlı bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada köpek yavrusunu korumak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı korumak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına işarettir.

Rüyada ölüyü korumak işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanını korumak işinin ehli olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kuranı koruduğunu görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, zorlukların giderileceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine işarettir.

Rüyada kardeşini korumak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments