Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin koruduğunu görmek

Rüyada askerin koruduğunu görmek

Rüyada askerin koruduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, zafer elde edileceğine, imkânsızı başaracağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına inanılır.

Rüyada askerin koruduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik haberler veya ortaya çıkan bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, haksızlığa uğranacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada askerin koruduğunu görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada köpeklerin koruduğunu görmek hayatının zorlaşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşı korumak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri korumak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı korumak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine işarettir.

Rüyada polisin koruduğunu görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarını korumak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments