Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namusunu kaybetmek

Rüyada namusunu kaybetmek

Rüyada namusunu kaybetmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işarettir.

Rüyada namusunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Rüyada namusunu kaybetmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada namusunu korumak kazançlı bir ortaklık kurulacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada namus için kavga etmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada yün kaybetmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada eşyaları kaybetmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, başarıları ile tanınacağına delalettir.

Rüyada kardeşini kaybetmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbreklerini kaybetmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı kaybetmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments