Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kil çamuru görmek

Rüyada kil çamuru görmek

Rüyada kil çamuru görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, ayaklandıracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kil çamuru gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konularında ani değişiklikler veya olaylar meydana gelebilir.

Rüyada killi çamur görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulur.

Rüyada kil çamuru görmek çocuklar gibi şen olacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine inanılır.

Rüyada bacakta killari almak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüze kil görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kil maskesi yapmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze kil sürmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada bacağindan kil çekmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada kil toprak görmek rütbesinin yükseleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments