Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters sigara içmek

Rüyada ters sigara içmek

Rüyada ters sigara içmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, helal kazanç elde edeceğine, stresini atacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters sigara içmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler söz konusu veya yaşadığınız yerde keyifli veya konforu arttıran değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tersten sigara içmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işarettir.

Rüyada ters sigara içmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı tersten yakmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada sigarayı ters yakmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve sigara içmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sigarasını içmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, işlerinde verimin artacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle sigara içmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine alamet eder.

Rüyada ilk defa sigara içmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments