Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken içki içmek

Rüyada namaz kılarken içki içmek

Rüyada namaz kılarken içki içmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada namaz kılarken içki içmek gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Rüyada namaz kılarken içki içmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eşiyle içki içmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına tabir olunur.

Rüyada bilmeyerek içki içmek ortamın bir hayli gerileceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, çok iyi işler ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada içki şişesinden su içmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işaret eder.

Rüyada içki şişesinden içki içmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınla içki içmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada viski içki içmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, muradına eremeyeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments