Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken sigara içmek

Rüyada hamileyken sigara içmek

Rüyada hamileyken sigara içmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine inanılır.

Rüyada hamileyken sigara içmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Rüyada hamileyken sigara içmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada annenin yanında sigara içmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün sigara içmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada keyifle sigara içmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı sigara içmek spora başlayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada kahve sigara içmek engel tanımayan biri olacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Rüyada işyerinde sigara içmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments