Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazda sigara içmek

Rüyada namazda sigara içmek

Rüyada namazda sigara içmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, şansının ve bahtının döneceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada namazda sigara içmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Rüyada namazda sigara içmek kazancını katbekat arttıracağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada çay ve sigara içmek hikmet sahibi olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Rüyada ilk kez sigara içmek mutsuz ve huzursuz olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tersten sigara içmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada balkonda sigara içmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle sigara içmek yaşadığı zorlukların biteceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, ticaretinin açılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments