Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muslukta su içmek

Rüyada muslukta su içmek

Rüyada muslukta su içmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, icat yapacağına, kötü gidişe dur denileceğine işarettir.

Rüyada muslukta su içmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren alışverişler yapabilir ya da dekorasyon değiştirebilir, çevre değişikliğine gidebilir veya geleceğinizi ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada musluktan akan su içmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan su içmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada muslukta su içmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işarettir.

Rüyada musluk suyu içmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan kana kana su içmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su akan musluk görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet eder.

Rüyada musluktan su aktığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada musluktan su akması görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments