Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluk suyu içmek

Rüyada musluk suyu içmek

Rüyada musluk suyu içmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluk suyu içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Rüyada musluktan akan su içmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada musluktan su içmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada muslukta su içmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada musluktan kana kana su içmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına inanılır.

Rüyada musluk suyu içmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada su musluğu görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada su akan musluk görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan su görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, çok büyük adımlar atılacağına, kendisini korumaya alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments