Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan su içmek

Rüyada musluktan su içmek

Rüyada musluktan su içmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yılmayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada musluktan su içmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada musluk suyu içmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada muslukta su içmek hayatının karışacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan akan su içmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluktan kana kana su içmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalettir.

Rüyada musluktan su içmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek sıkıntılara neden olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluktan su aktığını görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine alamet eder.

Rüyada musluktan su doldurduğunu görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments