Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akan musluk görmek

Rüyada su akan musluk görmek

Rüyada su akan musluk görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su akan musluk gördüyseniz:

  • İstemeden sarf ettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Rüyada musluktan akan su içmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine işarettir.

Rüyada su akan musluk görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Rüyada musluktan akan su görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada muslukta akan su görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalettir.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada akan musluğu kapatmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada akan musluk kapatmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada akan musluk görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments