Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan su akması görmek

Rüyada musluktan su akması görmek

Rüyada musluktan su akması görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, malvarlığının artacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan su akması gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Rüyada musluktan su aktığını görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ticaretin önünün açılacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Rüyada musluktan su akması görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, başarılarının devamının geleceğine yorulur.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine tabir olunur.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada musluktan balık aktığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments