Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada münasebette bulunmak

Rüyada münasebette bulunmak

Rüyada münasebette bulunmak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalettir.

Rüyada münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, bilmediği duyguları tadacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada münasebette bulunmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments