Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine inanılır.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına alamet eder.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, öz güven kazanacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments