Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işarettir.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işarettir.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işarettir.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments