Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, çok başarılı olunacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalettir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işarettir.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments