Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak bir birlikteliğin sona ereceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, eskisinden de iyi olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak ele geçen parada artış olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak borçlanıp, hasta olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments