Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments