Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet eder.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak acılarını dindireceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, yeni planlar yapacağına inanılır.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments