Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmakla mum yakmak

Rüyada çakmakla mum yakmak

Rüyada çakmakla mum yakmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, kazançta zarar edeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hevesinin kursağında kalacağına delalet eder.

Rüyada çakmakla mum yakmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Rüyada çakmakla mum yakmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada çakmakla ocak yakmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çakmakla saç yakmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çakmakla yakmak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına inanılır.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak hoş muhabbette olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada çakmakla ateş yakmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta mumu yakmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments