Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mum yakmak

Rüyada kırmızı mum yakmak

Rüyada kırmızı mum yakmak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hastalıktan şifa bulmaya, dertlerinin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı mum yakmak gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Rüyada kırmızı mum yakmak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbede mum yakmak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mumlar yakmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada türbeye mum yakmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta mum yakmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada çakmakla mum yakmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments